st-oer Stichting Oktober Evenementen Rossum

Organisatie trots op ST-OER feest!

Organisatie trots op ST-OER feest!

geplaatst op: 28-10-2019

Gezellig, hartverwarmend, einsame spitze, Vettttt ST-OER ……. en dat was het!

De Vrienden van Rossum Live was één groot Hollands feest, Kleintje Oostenrijk hartverwarmend en uniek in zijn soort, het TirolerSchlagerFestival was complete ‘wahnsinn’ en de Twentse PiratenParty de ultieme klapper op de vuurpijl. Vier keer genieten met volle teugen.

Afgelopen week veranderde het evenemententerrein aan de Grotestraat weer in een mierenhoop. Tentbouwers, licht- en geluidspecialisten en drankleveranciers reden af en aan. Bussen met duizenden muziekliefhebbers reden in polonaise naar het evenemententerrein, waar de vele artiesten en medewerkers tot in de kleine uurtjes in de weer waren om uiteindelijk op zondagavond het stokje over te dragen aan de noabers. Met grote sneeuwschuivers zorgden zij ervoor dat in een mum van tijd de tent weer ‘bekervrij’ werd gemaakt en het leek alsof er nooit iets was gebeurd...

De organisatie, die sinds afgelopen weekend ‘Immer lacht’, zag dat het goed was en maakte tot slot een diepe buiging voor alle medewerkers en duizenden bezoekers.

Afgevraagd werd nog of ST-OER niet een maatje te groot wordt voor Rossum. Niets is minder waar! Rossum kan het hebben. Samen worden de handen uit de mouwen gestoken waardoor maar weer eens duidelijk wordt waar een klein dorp groot in kan zijn.

Rossum bedankt!!

Met trots gaat de organisatie op naar de volgende editie in 2020. Dan vinden de evenementen plaats van donderdag 15 oktober t/m zondag 18 oktober. Noteer deze data vast in uw agenda, want het is en blijft dè beste opwarmer voor de komende winter.

Stichting Oktoberevenementen Rossum (ST-OER)

Site to Edit Website Beheer Systeem Design en Hosting Brosis.nl
©2023 Stichting Oktober Evenementen Rossum