st-oer Stichting Oktober Evenementen Rossum

ST-OER staat garant voor een aantal gezellige (muziek)evenementen

ST-OER staat garant voor een aantal gezellige (muziek)evenementen

geplaatst op: 29-06-2015

ST-OER staat garant voor een aantal gezellige (muziek)evenementen voor jong en oud.

Dit jaar starten de evenementen op donderdag 20 oktober met een concert van de Kelly Familiy.  Een muzikale reünie waarbij Kathy, Patricia, Paul en John Kelly oude tijden met de zo specifieke “Kelly sound” doen herleven in Rossum.  In het voorprogramma optredens van Tineke Willems en Ancora.

Vervolgens staat vrijdag 21 oktober in het teken van Kleintje Oostenrijk.  Een muzikale middag voor bewoners van zorginstellingen, ouderenverenigingen en 65-plussers. Stralende bezoekers die het glas heffen en spontaan ‘ein Prosit’ inzetten, een polonaise door de tent, kortom een hartverwarmend feest. Dit jaar m.m.v. Saxeon, de Küperbarger Spatzen, Tanzgruppe Silvretta en de Tiroler Mander.

Het avontuur van de organisatie begon op vrijdag 19 oktober 2007 met het TirolerSchlagerFestival. Een gezellig en laagdrempelig muziekevenement met Tiroler muziek en Duitse schlagers. Door de jaren heen heeft dit evenement zich ontwikkeld tot een gezellig ‘oktoberfest’ met originele Tiroler muziek en après-ski muziek. Dit jaar op zaterdag 22 oktober de 10e editie. I.v.m. dit jubileum hebben alle bezoekers gratis toegang, m.u.v. het VIPdek. Meer informatie hierover via deze link. Optredens zijn er dit jaar van de Grenslandkapel, Tanzgruppe Silvretta, de Tiroler Mander en op veler verzoek …. Wir Sind Spitze!.

De afsluiter van een fantastisch muziekweekend vormt ook dit jaar weer de Twentse Piratenparty. Sinds 2009 een feest dat piratenminnend Nederland niet wil missen. Ook dit jaar zorgen de artiesten op zondag 23 oktober met de hits van toen weer voor een geweldige sfeer. Meer informatie over de line-up via deze link.

ST-OER, Stichting Oktober Evenementen Rossum.

Site to Edit Website Beheer Systeem Design en Hosting Brosis.nl
©2023 Stichting Oktober Evenementen Rossum