st-oer Stichting Oktober Evenementen Rossum

ST-OER staat garant voor een aantal gezellige (muziek)evenementen

ST-OER staat garant voor een aantal gezellige (muziek)evenementen

geplaatst op: 25-09-2017

ST-OER staat garant voor een aantal gezellige (muziek)evenementen voor jong en oud.

Op donderdag 26 oktober wordt de aftrap gegeven met een ode aan de beste bands ooit tijdens Tribute of the golden years. Killer Queen, Abborn en Night Fever zullen met hun authentieke en perfecte interpretatie de mega hits vertolken van Queen, ABBA en the Bee Gees.

Vervolgens staat vrijdag 27 oktober in het teken van Kleintje Oostenrijk.  Een muzikale middag voor bewoners van zorginstellingen, ouderenverenigingen en 65-plussers. Stralende bezoekers die het glas heffen en spontaan ‘ein Prosit’ inzetten, een polonaise door de tent, kortom een hartverwarmend feest. Dit jaar m.m.v. Saxeon, de Küperbarger Spatzen, Tanzgruppe Silvretta en die Alpis.

Op zaterdag 28 oktober staat het TirolerSchlagerFestival gepland. Een gezellig en laagdrempelig muziekevenement met Tiroler muziek en Duitse schlagers. Vanaf 2007 heeft dit evenement zich ontwikkeld tot een gezellig ‘oktoberfest’ met originele Tiroler muziek en après-ski muziek. De toegang is gratis, m.u.v. het VIPdek. Meer informatie hierover via deze link. Optredens zijn er dit jaar van de Grenslandkapel, die Geschwister Messner, die Alpis en op veler verzoek …. Wir Sind Spitze!.

De afsluiter van een fantastisch muziekweekend vormt ook dit jaar weer de Twentse Piratenparty. Sinds 2009 een feest dat piratenminnend Nederland niet wil missen. Ook dit jaar zorgen de artiesten op zondag 29 oktober met de hits van toen weer voor een geweldige sfeer. Meer informatie over de line-up via deze link.

Site to Edit Website Beheer Systeem Design en Hosting Brosis.nl
©2023 Stichting Oktober Evenementen Rossum