st-oer Stichting Oktober Evenementen Rossum

Wir haben es wieder geschaft...

Wir haben es wieder geschaft...

geplaatst op: 24-10-2016

Gekkenhuis, niet te bevatten, onvoorstelbaar, totale waanzin...  zomaar wat woorden die de organisatoren afgelopen dagen door het hoofd schoten bij het zien van de uitzinnige menigte. Soms waren ze zelfs even stil. Stil van bewondering en ontzag voor de tomeloze inzet van alle medewerkers, maar ook voor de bezoekers die tijdens alle evenementen zorgden voor een fantastische sfeer zonder enige wanklank.

Donderdag begroetten duizenden bezoekers de Kelly Family tijdens hun muzikale reünie. Niet alleen bij de fans werden traantjes weggepinkt, ook de leden van de Kelly Family beleefden emotionele momenten. Sinds tijden weer samen op het podium en de uitzinnige menigte  raakte ook bij hen de gevoelige snaar. Na afloop van hun optreden vond in het weiland langs het prikkeldraad een spontane ‘meet en greet’ plaats met de vele fanatieke fans.

Tijdens Kleintje Oostenrijk hebben de cliënten van zorginstellingen, leden zonnebloemverenigingen en 65-plussers vrijdagmiddag weer genoten van een fantastische muzikale rondreis door Oostenrijk. Zingen, jodelen, inhaken, proosten en een polonaise, het was er allemaal. Hartverwarmend.

Zaterdagavond de 10e editie van het TirolerSchlagerFestival. Bij het optreden van ‘Wir Sind Spitze’ schudde Rossum op haar grondvesten, het scheelde niet veel of het dak was er daadwerkelijk afgegaan. De organisatoren konden zich geen beter 2e lustrum wensen.

Tot slot op zondag de Twentse Piraten Party. De bussen en auto’s arriveerden in polonaise waarna het terrein werd overspoeld met duizenden ‘piraten’. Het werd een fantastisch gekkenhuis. En de organisatie die sinds afgelopen weekend ‘Immer lacht’, zag dat het weer goed was.

Toen na vier dagen muziekspektakel op zondagavond om 23.00 uur de muziek verstomde, haalde de organisatie blij en opgelucht adem. Na maanden van voorbereiding viel alles op zijn plek. Het was een goed geoliede machine. De organisatie dankt iedereen die hieraan heeft bijgedragen. Zij maakt een diepe kniebuiging voor zowel medewerkers en bezoekers alsook voor de Rossumse gemeenschap.

Daarvoor is maar één woord: Chapeau!!

ST-OER, Stichting Oktober Evenementen Rossum.

Site to Edit Website Beheer Systeem Design en Hosting Brosis.nl
©2023 Stichting Oktober Evenementen Rossum